JUBILEUM 45 JAAR

24 september 2022 viering van het 45 jarig jubileum

24 september om 15.00 uur was het dan zo ver, het 45 jarig jubileum gingen we met elkaar vieren. Het weer zat helaas niet mee, want het regende pijpestelen maar dat mocht de pret niet drukken.

Onder het genot van een kopje (beker) koffie of thee werd er flink op los gebabbeld en tegelijk genoten van een heerlijk stuk gebak.

Voorzitter Wim Wolfswinkel neemt het woord en opent de bijeenkomst.

De partytent was wel nodig want het bleef gestaag door regenen. Pas om ongeveer 16.00 uur werd het wat droger. maar de puzzeltocht lopers waren toch al op pad gestuurd door penningmeester Cees Stolwijk. Ondertussen was er de gelegenheid om je kennis van het tuinieren te testen door een meerkeuze vragenlijst in te vullen. Dat viel toch nog niet echt mee maar al met al wel leerzaam. Gelukkig gebeurde dit onder het genot van een drankje en de nodige heerlijke hapjes. Prima georganiseerd door bestuur (Wim,Cees en Ronald), tuin- en inkoopcommissie (Jacques en Eibert)

En dit is hem dan; de grootste maar vooral zwaarste courgette. Maar liefst 5 en een kwart kilo zwaar was deze joekel.

EN DIT IS DE WINNARES

Ronald v.d. Kuil kreeg een boek over MULCHEN

Eindelijk droog en dus tijd voor onthulling nieuw bord voor ingang complex. Jacques van der Knaap met onze oudste tuinder zullen het bord onthullen.

En dat is hem dan. Een schitterend ontwerp met het oude logo aan de bovenkant. Als je goed kijkt dan zie je : db en daaronder vTv

Al met al een zeer geslaagd gebeuren en perfect georganiseerd.