Inkoopcommissie

Zaden en pootaardappelen

De inkoopcommissie verzorgt voor de leden de bestelling van zaden, pootaardappelen en tonkinstokken bij Garant zaden uit Nijemirdum. Door het gezamenlijk inkopen worden leuke kortingen gegeven. Eind november worden de gidsen met bestellijsten rondgebracht naar de leden. In december kunt u uw bestelling onder contante betaling doorgeven. De hoogte van de korting is vooraf niet bekend, en wordt verrekend bij de bestelling in het volgende jaar. Eind januari worden de zaden uitgeleverd, de pootaardappelen worden na de vorstperiode eind februari uitgeleverd. Mocht u de bestelling gemist hebben, dan kunt u natuurlijk ook terecht in de webshop : Garant zadenshop

Aardbeiplanten

Medio augustus worden er meerdere soorten aarbeiplanten ingekocht zie hiervoor de pagina. Aardbeienplanten

Verse stalmest en champignonmest

In november en maart wordt er verse stalmest ingekocht. U kunt op de bestelkaart in de schaapskooi aangeven hoeveel u wilt ontvangen en in welke periode. Als je in de winter of vroeg in het voorjaar de mest onder wil spitten is het raadzaam om de mest in novmber te laten bezorgen. Over de juiste leverdata houden wij u op de hoogte via de prikborden en de nieuwsberichten.

Het komende jaar zullen wij op proef champost gaan leveren. In november de verste stalmest en in het voorjaar van 2018 wordt er champost besteld. In het voorjaar 2018 zal er dan geen stalmest worden besteld.

Voorraad artikelen

Elke zaterdag tussen 10.30 u en 11.30 u kunt u tegen contante betaling terecht voor meststoffen, tuinaarde, tuinkalk, potgrond e.d. Sinds kort kunt u ook terecht voor tuinnetten in diverse afmetingen Alles af te halen in de schaapskooi, zolang de voorraad strekt.