Lid worden van VTV de Brinken?

Leuk dat je interesse hebt in een moestuin!

Op dit moment zijn er geen tuinen beschikbaar. We kunnen je wel op de wachtlijst plaatsen.
We vragen € 12,50 inschrijfgeld.
Je vindt hier aanmeldingsformulieren:
-Aanmeldingsformulier tuinder
-Aanmeldingsformulier medetuinder

Mail dit formulier naar: vtvdebrinken@gmail.com

Op dit moment, maart 2024, staan er 37 personen op de wachtlijst. Nadat we je inschrijfgeld en aanmeldingsformulier ontvangen hebben, zetten we je op de wachtlijst. Zodra er een tuin vrij komt neemt Jacques v.d. Knaap van de Tuincommissie contact met je op.

Hij maakt een afspraak voor de bezichtiging van een toegewezen tuin en informeert je over een aantal praktische zaken zoals afspraken over het onderhoud en gebruik gereedschap, bestellen van mest, zaden en pootaardappels en algemene werkzaamheden. Hij overhandigt je tot slot, nadat je akkoord bent met de toegewezen tuin, een introductieboekje en de sleutel van het tuincomplex.

Kunstschilderscursus 2e sessie

Op 1 oktober 2022 kwam een nieuwe groep aankomende”kunstschilders” bijeen om het schilderen onder de knie te krijgen onder de bezielende leiding van onze eigen chef-artist Cor

Alles werd van tevoren klaargezet door Cor en Ronald en de koffie door Eibert

Eerst buiten even kennis maken en toen was het beginnen met de kunst.

Vol enthousiastme begonnen de aankomende schilders om 10.00 uur.

Het was hard werken maar met behulp van veel goede adviezen van Cor kwam er toch een goed resultaat op het doek. Om 16.00 uur zat het er op en gingen de deelnemers voldaan weer richting eigen huis!

Jubileum 45 jaar

24 september 2022 viering van het 45 jarig jubileum

24 september om 15.00 uur was het dan zo ver, het 45 jarig jubileum gingen we met elkaar vieren. Het weer zat helaas niet mee, want het regende pijpestelen maar dat mocht de pret niet drukken.

Onder het genot van een kopje (beker) koffie of thee werd er flink op los gebabbeld en tegelijk genoten van een heerlijk stuk gebak.

Voorzitter Wim Wolfswinkel neemt het woord en opent de bijeenkomst.

De partytent was wel nodig want het bleef gestaag door regenen. Pas om ongeveer 16.00 uur werd het wat droger. maar de puzzeltocht lopers waren toch al op pad gestuurd door penningmeester Cees Stolwijk. Ondertussen was er de gelegenheid om je kennis van het tuinieren te testen door een meerkeuze vragenlijst in te vullen. Dat viel toch nog niet echt mee maar al met al wel leerzaam. Gelukkig gebeurde dit onder het genot van een drankje en de nodige heerlijke hapjes. Prima georganiseerd door bestuur (Wim,Cees en Ronald), tuin- en inkoopcommissie (Jacques en Eibert)

En dit is hem dan; de grootste maar vooral zwaarste courgette. Maar liefst 5 en een kwart kilo zwaar was deze joekel.

EN DIT IS DE WINNARES

Ronald v.d. Kuil kreeg een boek over MULCHEN

Eindelijk droog en dus tijd voor onthulling nieuw bord voor ingang complex. Jacques van der Knaap met onze oudste tuinder zullen het bord onthullen.

En dat is hem dan. Een schitterend ontwerp met het oude logo aan de bovenkant. Als je goed kijkt dan zie je : db en daaronder vTv

Al met al een zeer geslaagd gebeuren en perfect georganiseerd.

Plantjesmarkt

Op 14 mei was het weer zover.Veel leden hadden plantjes ingeleverd zodat een ieder daar een keus uit kon maken.

Er was tevens een demonstratie schilderen door één van onze leden.